Siwon's Winter Style Review - Part 2


Tekrardan selamlar,

Tamamını türkçe mi ingilizce mi yazsam diye kararsızlık yaşasam da biraz böyle devam edeceğim bakalım nasıl olacak... Evet Siwon beyciğimizin kışlık kıyafetleri incelememin 2. kısmına hoşgeldiniz. Bu sefer sizinle Çin'e giderkenki muhteşem kıyafetlerinin detaylarından bahsedeceğim. Baştan aşağı Philipp Plein koleksiyonu seçilmiş olan kıyafetleri ve görünüşünü yaptığım set üzerinde görebilirsiniz. 

Şahsi yorumum; bir kere daha ilk bakışta manto ile gözlük uyumu benim bir bünyemi sarstı, gözlerimi pörtletti :) Military style son 1-2 senenin modası biliyorsunuz, örmeklerini sadece Siwon'da değil, bütün Suju'da oldukça sık görmek mümkün ama herkese bu kadar yakışır mı bilemiyorum objektifliğimi kaybettiğim anlar bunlar sayın seyirciler :))

Tüm bu şahane stile bir de bu fotoğrafların çekildiği esnada havanın soğuk olmasından mütevellit nefesinin duman yapması falan tam bir photoshooting sahnesi oluşturmuş, istesen olmaz resmen! He bi tek şu var; illa phillipp plein giydireceğiz diye o ayakkabıda ısrar edilmese de olurmuş, siyah şık deri bir bot veya ayakkabı çok daha asil durabilirdi. Neyse hem spor hem şık yapalım demişler sonuca bakınca gönülden eyvallahımızı çekiyoruz :))

Hadi bir de detayları görelim o zaman:


He's Smokin Hot !



Ray-Ban sunglasses
piperlime.gap.com
Siwon'a bu kadar yakışan bir model daha yok, bunu bilirim bunu derim... !!!


PHILIPP PLEIN skull and cross bones shirt
$775 - farfetch.com 
Çok güzel bir kot gömlek arkası işli ve işsiz versiyonları mevcut, her hali şahane!

PHILIPP-PLEIN.com | COAT "MILITARY RIDER" | PHILIPP PLEIN HOMME
$2,430 - philipp-plein.com 
Mantonun kendisi konuşuyor zaten yoruma ihtiyacı yok, nomu nomu joa ! Parası da konuşuyor bu arada tabii :)


PHILIPP-PLEIN.com | SNEAKER LOW "CLASSIC" | PHILIPP PLEIN SHOES
$500 - philipp-plein.com
Son derece klasik, bugün pazarlarda bile görebileceğiniz bir ayakkabı modeli , bu kadar özelliksiz bir ayakkabının sadece marka değeri yüzünden bu kadar para olması çok acı...


Ekstra :

J Brand skinny jeans
$395 - shopmrsh.com
Giydiği kot bu değil ben sadece seti tamamlamak için koydum.



Havaalanı modasından devam edeceğim, part 3 is coming soon... :))


Yorumlar

Popüler Yayınlar