Siwon's Winter Style Review - Part 1

Hi Ladies,

Bildiğiniz gibi benim minnoş saçını kestirdi ve efsanevi haline geri döndü, hani ne yapsa gözümüzü alamıyoruz da benim bu aralar gözümü alamadığım bir şey daha var ki o da bu kış giydikleri ve stili oldu. Nefes kesici derecede şık ve havalı değil mi sizce de?

Bu yüzden bu kış stiline bir göz atalım dedim, bakalım neler giymiş minnoşum...
1. kısım karşınızda...
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

English : As you all know, my babe Siwonie got his haircut and returned to his legendary looks finally :))
I know we cannot take our eyes off him whatever he does to himself, but there is something else that i really cannot pass and this is his winter fashion style. I've been amazed by all the things he wore recently. He is being so breathtakingly chic and cool... don't you think so?

So, I decided to make a review of what he wore this winter...

Here comes Part 1 : 

- 28.12.2012 From in front of KBS Building :


Ceket / The Jacket: Canada Goose markasının CHILLIWACK BOMBER™ serisinden , aslında Kore veya Asya'da satılmıyor bile ama minnoş elbet bi yerden bulmuştur. -10/-20 derecelerde rahatlıkla giyilebiliyor. Aslında kuzey kutbuna giden küçük uçak pilotlarının giymesi için tasarlanmış ama pilotsa bizimki de pilot gözlüklere baksanıza :)) Fiyatı / price 595 $ civarında.


He güneş gözlüğü demişken / Sunglasses ; Ray-Ban black aviator sunglasses, bence acayip yakşıyor bu model , diğer gözlüklerinden çok daha iyi neyse.... fiyatı / price : 150 $ -195 $ arası değişiyor.


Bu da benim yaptığım set / And this is my set:



Siwon's Winter Style

Siwon's Winter Style by lantis featuring long sleeve cotton shirts


Aşağıdaki diğer kıyafetler ve ayakkabılar resimdeki kombinasyonu tamamlamak için benim tarafımdan seçildi. / The clothes and shoes you see below are totally picked up randomly by me to make the same combination with him...


Carhartt t shirt
$35 - zalando.co.uk


Marc by Marc Jacobs slim jeans
$280 - coggles.com


Ray Ban ray ban
bloomingdales.com


Ecco leather boots
$200 - zalando.co.uk



See you on Part 2 !!!  ^^

Yorumlar

Popüler Yayınlar